Onze geschiedenis

ATM Oirschot is al sinds 1986 gespecialiseerd in het nabehandelen en indien gewenst aansluitend cleanroom verpakken van onderdelen. ATM heeft zich vanaf 1997 ook verder ontwikkeld als specialist op het gebied van reinigen en cleanroom verpakken. 

Van meet af aan is ATM gericht op het behandelen van kwalitatief hoogwaardige producten, waar hoge eisen worden gesteld aan de visuele en functionele kwaliteit van de oppervlaktebehandeling. Gaandeweg is het leveringsprogramma uitgebreid met bijvoorbeeld het beitsen/passiveren van titanium, en glasparelstralen en lasergraveren. Sinds 2009 is ATM ISO gecertificeerd (ISO 9001:2015).

Mould cleaning

Eind jaren 90 van de vorige eeuw is ATM begonnen met een speciale cleaning afdeling, waar in eerste instantie spuitgietmatrijzen (ultrasoon) werden gereinigd. Omdat er vanuit de bestaande klantenbase steeds meer vraag kwam naar het gereinigd aanleveren van onderdelen heeft ATM toen de focus verlegd van spuitgietmatrijzen naar onderdelen in de high-tech-supplychain. In de loop der jaren is ook hier het leveringsprogramma danig uitgebreid. Zo zijn we producten van steeds grotere afmetingen gaan reinigen, zijn we al jaren gespecialiseerd in Grade 2 reiniging, en is ook montagen, kitting en labeling toegevoegd.

Nieuwbouw

In januari 2016 is ATM Oirschot verhuisd naar het nieuwe adres aan de Scheper 406 in Oirschot. Met deze verhuizing naar een nieuw pand, kon ATM de productieprocessen volgens de nieuwste technieken ontwerpen. Mede door deze zet is de groei van ATM aanzienlijk geweest. 

Aansluiting KMWE Group

Sinds juni 2019 heeft de KMWE groep haar activiteiten uitgebreid met de aankoop van ATM. Deze acquisitie past in de gerichte strategie van KMWE op het gebied van innovatie en technologie, om verder te groeien en verschillende disciplines over te nemen.  

Support & Contact