Over ATM Oirschot

ATM Oirschot is sinds 1986 gespecialiseerd in het nabehandelen van producten van diverse materiaalsoorten, ferro en non-ferro (met name anodiseren, hard anodiseren, beitsen, passiveren, chromateren, cleanroom reinigen en verpakken).

Onze pijlers

Kwaliteit

Zowel ATM Oirschot als ATM Mould Cleaning is gecertificeerd volgens ISO9001:2008. Onze processen zijn vastgelegd in het kwaliteitshandboek. Alle gegevens van baden, apparatuur, perslucht, schoonmaakwerkzaamheden etc. worden vastgelegd in een logboek en worden systematisch uitgevoerd en geregistreerd om een garantie te kunnen geven op het uitgevoerde proces.

Nieuwe medewerkers krijgen een interne opleiding om ze op het juiste kwaliteits- niveau te krijgen.

24-uurs service

Gezien het feit dat ATM zich veelal in het eind traject van het productproces bevindt, begrijpen wij dat ieder uur kan tellen voor onze klanten. Om klanten optimaal te kunnen ontzorgen biedt ATM een 24-uurs service.  

Leverbetrouwbaarheid & Flexibiliteit

De nabehandeling die onze klanten bij ons laten uitvoeren is vaak één van de laatste schakels in het logistieke proces, waardoor er extra tijdsdruk op ligt. ATM is zich hiervan bewust en streeft altijd naar een maximale leverbetrouwbaarheid, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Onze transparante en platte organisatie, met korte lijnen, stelt u en ons in staat om direct te communiceren met de juiste persoon zodat we snel en accuraat op uw vragen en op gewijzigde omstandigheden kunnen inspelen.

Support & Contact