Cleaning

Nat reinigen

In de ultrasoon-badenlijn kunnen we producten reinigen met een maximale afmeting van 900x850x800mm, van rvs, (geanodiseerd) aluminium, kunststof, keramiek, glas.

Voor grotere producten (tot 2300x1800x1800mm) is de grote badenlijn beschikbaar, waarbij het gewicht maximaal 2.000kg kan zijn.

Tijdens alle stappen worden alle blinde gaten ook onder druk gespoeld om een compleet schoon onderdeel te verkrijgen, aansluitend worden de producten ook gedroogd.

Droog reinigen

Producten die niet geschikt zijn om nat te reinigen (bijvoorbeeld vanwege de gebruikte materialen), worden door onze specialisten handmatig gereinigd, waardoor een optimaal resultaat wordt verkregen.

Ultra High Vacuüm

Voor onderdelen die in vacuüm-toepassingen worden gebruikt, worden extra eisen aan het reinigingsproces gesteld. Niet alleen aan het reinigen zelf, maar ook aan de manier van verpakken. ATM is hier volledig op ingericht.

Cleanroom verpakken

Veel producten worden aansluitend aan het proces cleanroom verpakt, zodat deze direct gemonteerd kunnen worden bij de afnemer zonder dat deze opnieuw gereinigd hoeven te worden. ATM heeft hiertoe de beschikking over een cleanroom klasse 7 en klasse 6 (ISO 14644-1).

Labeling

Verpakken en labelen is cruciaal in de keten. Middels de labeling wordt de juiste informatie van een product overgedragen in de keten en is de traceerbaarheid geborgd. ATM beschikt over diverse type labels naar wens van de klant welke op het product, verpakking of kit geplaatst kunnen worden.

Kitting

Om assemblage processen bij de klant zo makkelijk mogelijk te laten verlopen, kan ATM producten na de oppervlaktebehandeling en/ of cleaning verpakken en labelen in kits. Deze kits kunnen in overleg met de klant in verschillende varianten  en labels uitgevoerd worden.

Support & Contact